DINARS D’EMPRESARIS

Compartir les experiències empresarials dels socis de Comertia és un dels grans potencials d’estar associat. L’entitat organitza mensualment sessions en format dinar per als màxims dirigents (directors generals i/o consellers delegats) de les empreses membre.

Aquests dinars adopten principalment dos formats:

  • Presentació del model de negoci de les empreses de Comertia focalitzant en les seves millors pràctiques.
  • Col·loqui per part d’algun líder d’opinió o personalitat de referència en el món polític, social o econòmic, que exposa la seva opinió en relació a algun tema d’actualitat.

 

TALLERS D’INTERCANVI

Els Tallers d’Intercanvi són sessions d’intercanvi d’informació i experiències entre els responsables d’àrees funcionals de les empreses sobre temes específics i tècnics que ocupen bona part de la seva gestió. Des de Comertia s’organitzen aquestes reunions per a les diferents àrees: Finances, RRHH, Màrqueting, Sistemes, Compres, etc.

L’horari dels Tallers d’Intercanvi acostuma a ser de 9:30h a 11:30h i la temàtica de la reunió es treballa bé a partir del cas concret d’una empresa Comertia, o bé a partir d’una empresa externa especialitzada en l’àrea a treballar.

BRE Comertia

Business Retail Experience Comertia (BRE Comertia) és una expedició d’empresaris de retail de Comertia que volen descobrir, conèixer i aprendre nous formats i conceptes comercials de països referents.

Aquesta ràpida immersió té com a objectiu obtenir eines, estratègies, idees i oxigen per a millorar la competitivitat de les seves empreses comercials. BRE Comertia combina el recorregut pels millors comerços de ciutats líders en tendències de retail, amb reunions amb empresaris locals per tal d’intercanviar experiències i conèixer de primera mà impressions i decisions d’innovació en retail.

RETAIL TOUR INTERN

Amb la voluntat de “Compartir per Competir”, des de Comertia s’organitza anualment el Retail Tour Intern que consisteix en una visita a botigues de Comertia amb presència de l’empresari propietari de la cadena, qui explica en primera persona el concepte i posicionament de la marca, l’experiència del client en el punt de venda, els principals reptes i la projecció́ de futur.

L’objectiu és posar en comú́ i aprendre estratègies de les empreses, rebre opinions externes a l’empresa de persones també́ expertes en el món del retail i compartir problemes i solucions, en definitiva, aprendre els uns a partir de l’experiència dels altres.

JORNADA RETAIL COMERTIA

La Jornada Retail Comertia és la trobada de referència per als professionals del sector del retail que se celebra durant el mes de novembre a Barcelona.

És un acte que té l’objectiu d’apropar casos d’èxit internacional en retail a les empreses associades, per conèixer de més a prop les marques líders i aprendre noves fórmules de gestió i plantejaments estratègics empresarials. La temàtica anual de la jornada ve marcada pel context i actualitat del sector.

FORMACIÓ CONTINUADA

Comertia actua com un radar en la captació de les necessitats de formació de les empreses membre. En funció de les necessitats del context d’un sector molt canviant, l’entitat organitza workshops, seminaris i cursos específics per a les diferents àrees directives i tècniques, en col·laboració amb escoles, consultors i experts.

El servei de formació continuada de Comertia es projecta com un campus empresarial amb la missió de preservar i potenciar el talent i el lideratge dels professionals que formen part de les empreses membre.

MONOGRÀFICS DE RETAIL

Els Monogràfics de Retail són un nou format de reunions de Comertia que tenen l’objectiu d’aprofitar el potencial, l’experiència i el coneixement entre les empreses associades. Consisteix en un debat al voltant d’una temàtica, que serà compartida de primera mà per part dels seus màxims dirigents.

DIGITAL RETAIL COMERTIA

Aquest format de reunions té la finalitat d’incentivar el debat al voltant de la transformació digital de les empreses a partir de l’intercanvi d’experiències en els diferents àmbits digitals: ecommerce, CRM, proveïdors de diferents serveis, marketplace, etc.