Eurofirms Group s’incorpora a Comertia

La cadena d’origen gironí compta amb una xarxa de 133 oficines i mil treballadors en plantilla.

Comertia ha incorporat aquest mes com a soci a l’empresa familiar catalana de serveis Eurofirms Group, dedicada a oferir serveis de recursos humans, que compta actualment amb una xarxa de 133 punts de venda repartits per Espanya (110), Portugal (20), Països Baixos (1) i Xile (2), i que va tancar 2019 amb una facturació de 437 milions d’euros.

Eurofirms Group és la primera empresa nacional de Recursos Humans i la quarta del sector a Espanya, reconeguda per The Financial Times com una de les 1000 empreses amb més creixement d’Europa. Eurofirms ETT, Claire Joster, Inneria, CornerJob i Talent Savior són les marques que formen part d’Eurofirms Group, a través de les quals ofereix els serveis de treball temporal, selecció de personal, externalització, formació i desenvolupament i outplacement. També disposen de la Fundació Eurofirms que treballa per a la normalització de la discapacitat i la integració laboral de les persones amb discapacitat.

L’empresa Eurofirms Group, amb seu a Cassà de la Selva (Girona) aposta per continuar la seva expansió internacional i segueix valorant contínuament l’entrada a nous països.

Segons la firma de recursos humans, el mercat de treball s’està veient afectat per la Covid, sobretot en les empreses del sector turístic i comerç. Però d’altra banda, està augmentant l’aposta de les empreses per la contractació de perfils tecnològics. Així mateix, Eurofirms destaca també l’auge de nous serveis que estan incorporant cada cop més les empreses, com el Contact Center, impulsat per la necessitat d’ampliar canals de venda a causa del confinament, i per la possibilitat que brinda el teletreball i la deslocalització geogràfica.

Per a Eurofirms Group l’entrada a Comertia suposa un espai on compartir i intercanviar informació i experiències de gestió i d’expansió, i alhora formar part més activament del teixit empresarial productiu i amb vocació de lideratge del país.