Eurekakids es suma a Comertia

La cadena gironina compta amb una xarxa de 167 punts de venda repartits en 42 països, i els seus plans d’expansió passen per obrir un total de 20 punts de venda més aquest any. 

Dimarts, 17 de maig de 2022. — Eurekakids neix l’any 1999 amb la visió de contribuir als pares a educar als seus fills amb joguines educatives de qualitat, pedagògiques, respectuoses amb el medi ambient i que estiguin allunyades dels cànons bèl·lics i sexistes que imperaven en el mercat. Van obrir la primera botiga l’any 2002 a Girona i, vint anys després, ja compten amb 167 establiments repartits per 42 països de cinc continents.

La cadena de retail Eurekakids és una empresa consolidada i amb vocació de lideratge en el seu sector d’activitat, principalment per la seva visió de futur i model de negoci, dividit en quatre línies d’actuació: el 54% de la facturació prové de les franquícies, el 21% del seu comerç electrònic, el 18% de sucursals, és a dir, botigues pròpies, i un 7% més l’obtenen de la venda de producte en botigues multimarca.

La marca catalana de joguines Eurekakids s’ha fet gran respectant la seva missió original: transmetre valors, despertar la curiositat i ajudar a potenciar els cinc sentits, oferint joguines com a suports d’aprenentatge.

Per a Erik Mayol, fundador i CEO d’Eurekakids, “hem apostat per entrar a Comertia per compartir informació sobre el negoci del retail, així com per conèixer i relacionar-nos amb altres empresaris del sector.”

Amb aquesta nova incorporació, Comertia ja suma quatre empreses familiars associades de la província de Girona: Ocine, Eurofirms Grup, Fes Més i Eurekakids. Aquest és precisament un dels reptes de l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar de Retail, guanyar representativitat en altres zones de Catalunya, convidant a formar-ne part a aquelles cadenes familiars amb seu arreu del territori català, que tinguin com a mínim tres punts de venda físics, o un punt de venda físic i un comerç electrònic; un mínim de 25 treballadors en plantilla; una facturació mínima de 3M€ i una marca líder en el seu sector d’activitat.

Eurekakids compta amb una xarxa de 167 punts de venda, dóna feina de forma directa a 131 persones i va tancar 2021 amb una facturació de 27M€. Els plans d’expansió de la cadena passen per inaugurar 20 nous establiments anuals.

Més sobre Comertia

Comertia és l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa més de 62 empreses de retail, que sumen més de 4.000 punts de venda, factura conjuntament prop de 4.500M€ anuals i dóna feina de forma directa al voltant de 38.000 persones.Comertia és l’Associació Catalana de l’Empresa Familiar del Retail, una entitat que agrupa al voltant de 60 empreses de retail, que sumen més de 4.000 punts de venda, factura conjuntament 4.000M€ anuals i dóna feina de forma directa al voltant de 35.000 persones.