Comertia
Associació
>

Per comprar com tu vols i amb més avantatges


Volem estar al teu costat
Més de100marques
Més de4.000establiments
Més de35.000llocs de treball

Tot el que necessites

Als establiments de Comertia trobaràs molt a prop teu tot el que necessites i adaptat al teu estil de vida.
 • Ambient
  respectuós


  Als nostres establiments podràs mirar tranquil·lament tot el que vulguis sense cap pressió ni sensació d’inseguretat, perquè una de les nostres feines és vetllar pels teus interessos i perquè els establiments compleixin amb la normativa que regeix cada sector.
 • Productes de
  qualitat


  Comertia certifica amb criteris estandarditzats la procedència i qualitat dels productes que es venen als establiments associats, per tal que puguis consumir-los o fer-los servir amb tota confiança i tranquil·litat.
 • Les millors
  marques


  Molts dels establiments de Comertia són marques conegudes i nascudes a Catalunya, on trobaràs sempre una oferta variada i actual de productes on poder escollir i tenir la satisfacció de trobar allò que buscaves.
 • Atenció
  especialitzada


  Tots els professionals que treballen als nostres establiments tenen la formació, la vocació i la capacitat d’informar-te sobre allò que venen, i assessorar-te en les teves compres si el que necessites és la recomanació d’un expert.
 • Darreres tendències
  i tecnologia


  Gaudeix d’una oferta actual i adaptada al teu ritme de vida, perquè promovem l’intercanvi d’informació i coneixement entre establiments per saber quines són les darreres tendències i com podem afegir novetats tecnològiques per fer les teves compres més còmodes i satisfactòries.
 • Col·laborant amb el
  creixement local


  El comerç local és una peça fonamental de la societat. Per això, el teu acte de compra tindrà un efecte positiu i directe en el teu entorn: augment del nombre d’establiments per millorar l’oferta, creació de llocs de treball, conservar el nostre estil de vida i cultura.

Voldria rebre
la newsletter.
Segueix-nos

Comertia
Associació
>