COMPARTIR PER COMPETIR

Dinar d’Empresaris Comertia: “Omnicanalitat interna o com connectar amb un equip multi localitzat ”

 

 

El passat 9 de febrer, l’empresa de restauració de Comertia Udon va ser l’encarregada de portar el càtering que va delectar els paladars del socis que van assistir al dinar virtual mensual.

En primer lloc, van tenir lloc les reflexions de Santi Pagés, el nostre assessor i economista sobre la situació del consum, amb una greu crisis de demanda interna i externa que podria intensificar-se quan s’acabin els ERTO i per la complicada situació de manca de liquiditat de les empreses.

En aquesta sessió, el ponent convidat va ser Oriol Paré, ex soci de Comertia (Love Store), i expert en retail Marketing i retail management qui va fer una conferència sobre “omnicanalitat interna”, o com liderar persones multi localitzades mantenint i reforçant els valors de l’empresa, la motivació i la filosofia de la marca, amb la finalitat d’incrementar les vendes. Paré és partidari de reconvertir les organitzacions de retail en estructures àgils, i dotar la gestió de les companyies amb eines de monitorització i no de prevenció, per poder potenciar el talent de les persones.

Després d’aquesta interessant sessió, els empresaris van compartir les principals inquietuds amb la situació actual: la problemàtica amb els lloguers comercials, les dures restriccions de tancament del comerç de centres comercials i caps de setmana, i la manca d’ajudes econòmiques per part del govern per alleugerir la liquiditat empresarial.

COMERTIA
Av. Diagonal, 452, 7 P
Edifici Cambra
08006 Barcelona
T. 934180433
www.comertia.net

GLOBAL PARTNER

  

Segueix-nos