COMPARTIR PER COMPETIR

Workshop Splio: De consumidor desconegut a client fidel

 

 

En el moment actual, més que mai, és imprescindible per qualsevol retailer, treure el màxim partit dels seus clients per impulsar les vendes. Però, com fer-ho si ni tan sols els coneixem ni establim amb ells una relació propera?

En aquest webinar, Splio ens van proposar seguir el recorregut d’un client, des de que és un consumidor desconegut i que acaba de conèixer la nostra marca, fins que es converteix en un client fidel, per tal de veure com els retailers poden, amb el suport de la tecnologia,cuidar i fer créixer aquesta relació i interès en cada etapa.

Omnicanalitat, CRM, fidelització, Marketing Automation, Mobile Wallet, són conceptes que van més enllà de simples paraules de marketing i que, conjugats de la manera adequada, poden aconseguir no només que el nostre client compri més, sinó també ens convertim en una de les seves marques de referència.

El mòbil i les xarxes socials són els dos principals canals d’interacció amb els clients, per enviar ofertes i novetats, així com notificacions quan està a prop de la botiga i Splio ens va donar alguns interessants casos pràctics d’exemple.

COMERTIA
Av. Diagonal, 452, 7 P
Edifici Cambra
08006 Barcelona
T. 934180433
www.comertia.net

GLOBAL PARTNER

  

Segueix-nos