COMPARTIR PER COMPETIR

Workshop: “La problemàtica del pagament dels lloguers en temps de pandèmia”

 

 

El dimerces 10 de febrer, l’advocat del bufet Fuentes Lojo, Àlex Fuentes-Lojo Rius, va exposar la temàtica al voltant de diferents punts:

  • Cauteles a tenir en compte en les negociacions de rebaixa de renda
  • Puc exigir una rebaixa de renda superior a la que estableix el DL 34/2020?”
  • Què estan dient els tribunals al respecte?

La sessió va tenir molt bona acollida entre els socis de Comertia, i va servir com a base per a plantejar solucions i iniciatives legals per part dels emprearis.

Alejandro Fuentes-Lojo és Soci de Fuentes-Lojo Abogados, una boutique jurídica especialitzada en Real Estate amb més de cinquanta anys de trajectòria professional acreditada en el mercat espanyol.

Professor de Dret Processal a diferents universitats i centres formatius (UOC, UIB, CEJFE, ICAB). Membre del Grup d'Expert per a la redacció de Real Decret-Llei 7/2019, de l'1 de març, de mesures urgents en matèria de vivenda i lloguer. Membre de diferents Comissions i Diputat de la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona.

Autor de més de 130 articles doctrinals sobre Dret Civil i Processal en revistes jurídiques especialitzades i director, coordinador i autor de més de 14 obres jurídiques sobre Dret Civil i Processal.

COMERTIA
Av. Diagonal, 452, 7 P
Edifici Cambra
08006 Barcelona
T. 934180433
www.comertia.net

GLOBAL PARTNER

  

Segueix-nos