català - castellano

"COM MIQUEL ALIMENTACIÓ HA PLANTEJAT FER FRONT A LA CRISI"

Miquel Alimentació Grup, la primera empresa majorista d’Espanya del sector de la distribució alimentària, té diferents àrees de negoci: Cash&Carry, Línia Majorista Supermercats propis i franquiciats, Food Service i una àrea d’importació i exportació. Mitjançant aquestes àrees de negoci, Miquel Alimentació Grup comercialitza prop de 17.000 referències i és, alhora, el majorista d'Espanya amb la cartera més àmplia de productes propis: comercialitza més de 1.650 referències entre alimentació en general, productes frescos, congelats, drogueria, perfumeria i basar.

La divisió per àrees de negoci, converteix a la companyia en una empresa amb múltiples possibilitats de desenvolupament i servei, i aquesta diversificació justament és la que els permet poder fer front a la crisi.

Miquel Alimentació es fundà a Figueres (Alt Empordà) el 1925 amb una botiga de venda al major de fruita i cereals i, des de llavors, l'evolució d'aquesta empresa familiar l'ha portat actualment a tenir 3.500 treballadors i presència arreu d’Espanya, Europa, Latinoamèrica, Nord d’Àfrica i Àsia.

« tornar


Col·laboradors:
     
Patrocinadors:
       
Amb el suport de: