Comertia i
les marques
>

Per comprar com tu vols i amb més avantatges

< Tornar

Som una empresa amb més de 18 anys d'experiència al sector de les telecomunicacions, manteniment industrial i serveis de seguretat per a empreses. ISP Grup s'apropa a tu amb 23 botigues físiques on a cada una d'elles hi ha un equip humà especialitzat i preparat per les teves exigències.

Què hi pots trobar?

ISP Grup t'ofereix un servei 360° que permet transformar les telecomunicacions de la teva empresa, mitjançant la tecnologia més avançada, creant entorns de connectivitat tant per les teves seus com pels diferents punts de venda. A més a més, la divisió industrial, s'encarrega dels serveis de manteniment preventiu i correctiu, de protegir la teva empresa amb els sistemes de seguretat d'última generació i d'oferir-te suport tècnic per aconseguir la tranquil·litat i l'eficiència que la teva empresa es mereix.

Sabies que...

ISP Grup ha instalat més de 6.000 km de cable repartits per tota Catalunya. És a dir, si estiressim tot el nostre cablejat podríem aribar en linia recta des de Barcelona fins a Nova York.

Establiments

Granollers - La Porxada
Plaça de la Porxada, 19 08401 Granollers

BCN Sants
C/Sants, 125 08028 Barcelona

Sabadell
C/ Rambla, 30
08201 Sabadell

Vic
Rambla del passeig, 13-15-17 Local B
08500 Vic

Girona
C/ Marquès de Camps, 19
17001 Girona

Tenim establiements a: Badalona, Barberà del Vallès, Barcelona, Berga, Cabrera de Mar, Caldes de Montbui, Cerdanyola del Vallès, Figueres, Girona, Granollers, La Seu d'Urgell, Manlleu, Manresa, Mollet del Vallès, Olot, Puigcerdà, Ripollet, Sabadell, Terrassa i Vic.

http://www.ispgrup.cat

També et pot interessar

  Localitzador d'establiments

  Voldria rebre
  la news eComertia
  Segueix-nos

  Comertia
  Associació
  >